Mys med min stora pojke  – Mamma Rebecca
mammarebecca

Mamma Rebecca

Mys med min stora pojke 

  
Idag skulle jag egentligen varit med och firat min bästa väns födelsedag men jag hittade ingen barnvakt. Christofer skulle göra saker hela helgen så han skulle inte ens vara hemma förens imorgon. Jenny bjöd mig på middag hem till henne men jag kände att det bara blir en massa spring med barnen så jag stannade hemma ist. Skönare för dom också att slippa ha 2 ungar gastandes medans man vill äta en middag i lugn och ro kanske. 

Men när jag kom hem vid lunch så var C hemma. Och TVÄRSJUK. Antingen magsjuk eller alldeles för dålig sprit dagen innan. Han ligger fortfarande i fosterställning i sängen så jag kände inte för att lämna barnen med honom ikväll för att ev träffa Maria iaf. Det blir så mycket bättre i soffan ist. Sen ska jag lägga mig. Är jätte trött idag! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
mammarebecca

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.