mammarebecca

Mamma Rebecca

Annons

NY BLOGG 

Jag har fr.o.m. Idag bytt blogg portal. 

Ni hittar mig nu på :

Nouw.com/mammarebecca 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Barngympa

Imorse stod vi redo för batngympa. En drös med barn och föräldrar kom och hoppade,dansade och gick hinderbana. Charlie ville inte vara med de första 30 minuterna när man skulle hörma instruktören men när det var hinderbana vart det andra bullar. 

Jag frågade honom vad som var roligast och det var hinderbanan och att få sprina fritt innan passet börjat. 

  
Nu laddar vi om med lunch och sen kalas. Då åker jag Christofer och Jack och tar oss en fika. 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Good morning sunshine

Jack är alltid den som först slår upp ögonen i våran familj. Han började höras redan 05.15 men lyckades ligga kvar till 06. På med kaffet och ge ungen frukost.

Jag tänkte ta med mig Charlie på familjegympa idag där jag tränar. Han har såå mkt spring i benen just nu så det skulle passa bra. Sen ska han på kalas. Och jag som har tappat bort kalas inbjudan och inte vet vart dom bor 😳. Vet gatan men inte numret. Hoppas jag kan se barn som kommer och följa strömmen ;). 

  
Men så länge så myser vi 2 i soffan 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Mys med min stora pojke 

  
Idag skulle jag egentligen varit med och firat min bästa väns födelsedag men jag hittade ingen barnvakt. Christofer skulle göra saker hela helgen så han skulle inte ens vara hemma förens imorgon. Jenny bjöd mig på middag hem till henne men jag kände att det bara blir en massa spring med barnen så jag stannade hemma ist. Skönare för dom också att slippa ha 2 ungar gastandes medans man vill äta en middag i lugn och ro kanske. 

Men när jag kom hem vid lunch så var C hemma. Och TVÄRSJUK. Antingen magsjuk eller alldeles för dålig sprit dagen innan. Han ligger fortfarande i fosterställning i sängen så jag kände inte för att lämna barnen med honom ikväll för att ev träffa Maria iaf. Det blir så mycket bättre i soffan ist. Sen ska jag lägga mig. Är jätte trött idag! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Klantiga jag

När man är klantig och ger de dyrare porslinet till barnen. 

  
Vi har varit ute i 2 timmar och lekt med Natheo och Diana. Vi har även köpt lite kläder med läskigare motiv på till Charlie. Han vill inte vara utklädd till ett spöke utan hittade en varulv eist. Ja varför inte?! Han är 4 år låt han bestämma själv vad som är läskigt i hans ögon. Till lunch vart det ris med köttfärssås. Äckligt ris haha

   
 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera