Mamma rara

Klart man ska ha fototapet i barnens rum!

Jag blev så inspirerad av att se på denna gröna tapet med djur från vår skog. Alltså det är så fint att man bara tänker att den där skulle vi ju ha haft under barnens småbarnsår. Fast jag tänker att vi kan ha den nu. I tonåringens rum blir det inte tal om det för han kommer inte att vilja ha djur på väggen. Men de som fortfarande går på lågstadiet gillar ju definitivt den här typen av bilder.

Jag tyckre att fototapeter är så spännande. De är inte alls som klassiska tapeter men ändå går det att hitta en ton som känns proper och klassisk. Dessutom är priset helt klart bra. Man behöver inte betala särskilt mycket då det ändå bara rör en vägg. Ja, jag säger det igen, klart att man ska ha fototapet i barnens rum.

Och i föräldrarnas… Nu funderar jag lite på vad som passar bäst. Storstad bakom kudden eller ett vattenfall… Men då kanske man blir kissnödig hela tiden. Man blir ju kissnödig av att höra porlande vatten så det kanske är samma sak med att se det hela tiden…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.