Mamma rara

Var hittar man bra present till 3 åring?

Det finns gott om leksaker som en 3 åring kan gilla. När du vill ha en present till 3 åring så behöver du inte ge dig ut. Allt du behöver finns på nätet. Dessutom så kan du köpa bra saker till bättre priser om du letar online. Börja med att se på förslag och välj sedan en trygg butik på nätet som skickar direkt hem till dig.

Smart present till 3 åring

Det är inte så dumt att tänka smart när det ska vara en leksak till 3 åring. Du bör se på saker som kommer att hålla ungen aktiv. Det kommer föräldrarna att gilla. Men det ska vara säkra saker. Om du till exempel kör på såpbubblor så finns det risk för halka.

Det här är den typ av leksak som fungerar bra för utomhuslek men inte så bra inomhus. Det finns annat som kan vara säkert överallt. Dessutom så beror ju din present till 3 åring en del på vem det är. Pojke, flicka, lillebror, storasyster…

Var lyhörd

Om du är nära barnet så ska du vara lyhörd. Även 3 åringar kan prata om sådant som de önskar sig. De kan säga saker som att de tycker om att köra trehjuling på förskolan. Då det inte finns ett sådant fordon hemma så har du hittat bästa presenten till din 3 åring!

Du kan ju också höra dig för med föräldrar och syskon. De har säkert bra förslag på vad du kan köpa. Och du kan lita på att vad det än är så kommer du att hitta det i leksaksbutiker online!

present till 3 år

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.