Borås djurpark – Lärorikt – Mamma och son – Livets små sköna stunder
Mamma och Son

Mamma och son – Livets små sköna stunder

Borås djurpark – Lärorikt

Igår var vi på Borås djurpark, har alltid blandade känslor när jag är på djurparker glad att få se spännande djur/ledsen att se de i fångenskap.
Utöver en helt fantastisk dag med barn som var lyriska och som så gärna ville gå tillbaka så var det också glädjande att höra och se att de faktiskt gjorde något åt vissa miljöproblem som exempelvis palmoljan, de arbetar med miljöcertifiering,

 

IMG_7543 IMG_7563 IMG_7582 IMG_7650 IMG_7784 IMG_7787  IMG_7911 Giraff Giraff  Giraff IMG_8156 IMG_8157 IMG_8158 IMG_8159 IMG_8160 Palmolja  Palmolja Borås djurpark Lejon borås djurpark Lejon Borås djurpark Lejoninna Borås djurpark Varg på Borås djurpark Killing tillsammans med Kaninerna

 

 

Det jag gillar hos just Borås djurpark är att de faktiskt låter alla djuren gå tillsammans i savannen utom rovdjuren så klart 😉
Första gången jag sett giraffer,elefanter, strutsar och antiloper gå tillsammans..

 

Just med palmoljan är något jag börjat vakna upp mer och mera för de senaste månaderna. Är glad att även djurparker försöker göra folk medvetna om vad som faktiskt skadar hela vår mångfald av djur i regnskogar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Mamma och Son

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Mamma och Son
      Mamma och Son

      Väldigt nära, man kan ju klappa hästar, getter, kaniner och en glasskiva emellan andra djur. Det är verkligen djurtätt och man är ju säker att man ser iallafall några djur.. Väl värt att åka dit önskar att vi kunde bo närmare så att vi kunde åka dit oftare…