Lucka nr 9 Kajsons julkalender! – Mammamuskler
mammamuskler

Mammamuskler

Annons

Lucka nr 9 Kajsons julkalender!

Lucka nummer 9: Vilken plats på jorden skulle du vilja resa till när du blundar och drömmer dig bort.

Åh just nu drömmer jag om en paradisstrand med palmer och turkost hav. Det spelar inte så stor roll vart stranden är, bara det är varmt och skönt. Jag har en drömbild av att jag joggar där längs stranden och sen springer rakt ut och tar ett dopp efter löprundan. Jag har sällan lyckats med detta när jag har rest och tycker oftast det är för varmt för att springa men det är en drömbild som förmodligen målats upp från sociala medier. 

Värme och sol finns i mina drömmar iallafall. 


Alla bilder är från vår resa i somras. Så glad att vi unnade oss den och åkte iväg. Mallorca blev Wilmers livs första utlandsresa och det passade honom perfekt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mammamuskler

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese Johansson

    Här drömmer vi om sol och värme med. Spelar inte så stor roll bara det är varmt och skönt. Men har allt mer börjat fantisera om en träningsresa. 😉 Thailand bara måste jag åka till igen och nu är det många som är där och lägger upp bilder på instagram det gör en sugen att åka dit!

Annons