En stor djup jättesuck! – Mammalinda

Mammalinda

En stor djup jättesuck!

Vissa saker kan man ju verkligen känna sig något frustrerad över. Och även om det är materiella ting som egentligen inte spelar någon roll så blir det ändå en suck över situationen ändå. En stor djup jättesuck!

Denna höst när barnen skulle börja skolan fick vi inhandla ett helt gäng nya skor åt tre av barnen. Inget konstigt med det. Det måste man ju göra mest hela tiden. Tre av barnen hade vuxit ur sina skor och det var bara att springa i affärer och hitta ÅTTA nya, lämpliga par skor (ni vet vanliga skor, utegympa och innegympa och fritidsaktivitet osv) och det kostade över 5000 kr.
Inget konstigt alls. Köpa skor gör vi gärna. Med ett barn i taget i lugn och ro. Inga problem alls. Självfallet.

Men nu till det jobbiga.
Nu till de djupa suckarna och frustrationskänningarna.

I en vecka har TRE par skor varit helt borta. De har tappats bort i skolan och helt ärligt känns det riktigt jobbigt.

För jag orkar inte och har ingen lust att köpa ännu fler skor just nu.
För SÅ himla roligt är det inte.

Och jag vet att barn tappar bort saker. Det är jag väldigt medveten om. Det är liksom inte första gången skor, jackor, väskor, mobiltelefoner osv tappas bort i detta hem. Jag vet det. Och jag är inte arg på dem. Men jag vill sucka. Så mycket vill jag sucka. Visst kan jag få sucka åt det hela?!

Låt mig få sucka.

SUCK!
SUCK!

SUCK!

Så.

Nu känns det bättre.
Och kanske hittas dem i morgon.
Annars får vi väl köpa nya skor då.

Sandaler köpta denna månad till mig som INTE har tappats bort.
Halleluja.

Det kanske är så jag ska se det?!
Visst tre par skor har tappats bort… men tänk så många skor som INTE tappats bort!
Helt galet många!

Ja, så får jag nog tänka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.