Ett glädjande besked! – Mammalinda

Mammalinda

Ett glädjande besked!

Helt ärligt så har jag varit lite orolig. Det påverkar en hel del vad jag ska göra i höst. Men jag har försökt skjuta tankarna åtsidan. Mina grubblerier påverkar ju inte utfallet ändå så…

Så här är det. Kreativa kurser är svåra att komma in på. Mina betyg är varken superbra eller dåliga. I genomsnitt ligger de på VG men det räcker väldigt sällan till att komma in på. Nästan de flesta kurser i kreativt skrivande som jag har kommit in på har varit genom arbetsprover.

Den ena kursen som jag har sökt till hösten är en C-kurs med arbetsprover. Men denna är extra svår att komma in på eftersom det är nästan den enda C-kursen i kreativt skrivande på distans i hela Sverige. Det finns en hel del A-kurser men inte alls så många C-kurser. Typ två kanske.
I våras skickade jag in 15 sidor i arbetsprov. Och sedan dess har jag försökt påminna mig om att jag inte är en sådan person som grubblar. Lång väntan. Och många påminnelser har det blivit.

Jag sökte också Litteraturvetenskap B kreativt skrivande, men den kände jag mig kanske inte så orolig över. A-kursen var helt galet krävande och avskräckte nog en hel drös! Och när jag säger galet krävande, så menar jag just det. Den kursen var på halvtid, alltså 50% och hade MÅNGA fler arbetsuppgifter än vad jag har nu och då läser jag 150%!!!

Det är verkligen helt sanslöst!

Men nu till det glädjande beskedet.

JAG KOM IN PÅ C-KURSEN!! Jag blev så glad. Det känns alltid mer speciellt när man kommer in på arbetsprover. Då har jag ju skapat något som jag vill ska vara bra. Och kommer man in så betyder det att det faktiskt är bra.

Och, jag kom in på båda kurser.

Däremot min tredje kurs, en A-kurs som jag sökte in på med mina betyg. Tja, den gick det inte lika bra med. Där är jag reserv.

Vad tror ni… har jag någon chans??

Haha! Jag skojar så klart! Reservplats 432 av endast 16 platser kommer man inte långt på.

Men jag har mina två kurser och det var de två jag helst ville läsa.

Så jag är sjukt glad och nöjd.

Tjoho så himla bra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anja Henriksson

    Vad kul grattis och vad duktig du är. Skulle du någon gång behöva en övernattning i Växjö finns här en säng