Mammalinda

Dermalogica skin smoothing cream

Betalt samarbete med Babyface.se

Jag försöker att inte sminka mig varje dag för att min hud inte ska bli för torr. Men jag märker att det inte hjälper att ”bara” vara sminkfri. Vissa årstider är värre än andra. Vi har vedeldning som uppvärmning i vårt hus och jag märker att luften inomhus blir väldigt torr särskilt på höst och vinter. Då är det extra viktigt med en bra återfuktande kräm för huden. Men jag märker att även väderomslag och mycket bad på sommaren påverkar min hud. De dagar jag har sminkat mig och efter att jag har tvättat bort sminket, då är det verkligen ett stort behov av en bra kräm. Så i stort sett vill min hud ha en bra återfuktande kräm varje dag.

Just nu är min gamla mjukgörande och fuktbevarande kräm slut, så nu har jag beställt Dermalogica skin smoothing cream. Ska bli så kul att testa! Denna mjukgörande kräm bevarar hudens fuktbalans i 24-timmar. I alla Dermalogicas produkter kommer majoriteten av råvarorna från växtriket. Vilket jag tycker är superbra. Det finns heller inga mineraloljor som tenderar att täppa till huden, uttorkande alkoholer eller artificiella färg- och parfymämnen bland ingredienserna.

Just nu har Babyface.se en kampanj som ger dig 10% rabatt på ALLA Dermalogica produkter. Klicka HÄR för att komma till deras produkter! Så bra tillfälle att testa på eller testa någon ny produkt i deras sortiment. Babyface. se har även snabb leverans och fri frakt.

Är det någon här som har testat dessa produkter?

Jag funderar även på denna rengörande kräm, vilken jag tycker verkar bra.

En annan sak som jag tycker är bra med deras produkter var att det finns i flera olika storlekar. Dermalogica skin smoothing cream finns i två storlekar på Babyface.se och dessutom ingår rengöringskrämen även i deras ”skin kit” som är bra att ha med sig på resan eller om man vill köpa produkterna i mindre storlek för att testa på. Då kan man köpa den mindre för att testa produkten för att sedan köpa en större när man insett hur bra de är.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.