Skrivevent i helgen – Mammalinda

Mammalinda

Skrivevent i helgen

Jag är så grymt imponerad av Helge. Det var inga problem alls med hans MR-undersökning. Han skulle sitta själv på sängen (för han behövde visst inte sitta i mitt knä) och han pratade mest med sjuksköterskorna och skrattade åt deras bus. Den ena sjuksköterskan sprutade vatten mot den andra sjuksköterskan med en spruta. Och ni förstår ju att Helge tyckte det var riktigt roligt och busigt.

Plåster sattes på här hemma på morgonen (det är bedövningssalva i).

På uppvaket var Helge riktigt yr. Det bli ju så. Han försökte sitta upp och jag fick hålla i honom för att han inte skulle ramla omkull och slå i något. Det syntes att han grubblade över något. Till slut sa han.

“Det är så konstigt. Jag åkte hit och var pigg. Och nu har jag sovit och är jättetrött!”

Så gullig fundering! Han fick inte ihop hur han kunde vara så trött när han hade sovit. Det var väldigt konstigt tyckte han. Eller typ totalt orimligt!

Jag antar att jag hade spänt mig eller varit orolig fast jag inte insåg det själv. För när jag kom hem hade jag riktigt jobbig huvudvärk. Men jag intensiv-vilade i 30 minuter och sedan blev det faktiskt bättre. Sedan var det dags för familjegympa (som jag så klart åkte på utan Helge) och efter det var det tjejernas pizzakväll med kyrkan.

Idag åker jag till Uppsala och på lördag vidare till Stockholm. Jag ska på ett skrivevent med några kurskompisar och det ska bli så kul. Det blir några författare som kommer till eventet och det blir en hel del prat om skrivande både på eventet och med kurskompisar.

Jag släpar ofta omkring med ett gäng böcker när jag ska plugga på olika ställen. Och då har jag tygpåsar. Ganska jobbigt att bära på. Eller skitjobbigt!! Så nu har jag skaffat en ryggsäck. När jag hämtade ut påsen på postutlämning ville barnen så klart se den. Innan jag hade öppnat påsen fick de höra att det var en Adidas ryggsäck. Signe blev väldigt förvånad.

“VA! Har du köpt en helt vanligt Adidas ryggsäck?”
“Signe, skulle JAG köpa en helt vanlig ryggsäck”
“Nä! Precis!”

Och sen öppnade vi påsen och de förstod alldeles genast varför jag köpt just en Adidas ryggsäck.

Sååå snygg! Och så väldigt mycket JAG!

Ryggsäcken hittar in HÄR

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Ha nu en toppen helg å va Linda 🤪 å inte “mamma” även om jag kan tänka mej att du är en som styr uppå ser till att alla trivs å mår bra 🥰🙈🙄