Sommarlovsavslutning på Skara Sommarland – Mammalinda

Mammalinda

Sommarlovsavslutning på Skara Sommarland

Idag avslutade vi sommarlovet med att åka till Skara Sommarland. Vi har haft säsongskort där i sommar och har därför åkt dit ganska många gånger. Det var inte så varmt idag direkt, men det var nästan bättre än alla de rekordvarma dagarna vi har varit där tidigare. Idag var det inte alls så mycket folk och barnen behövde inte stå i kö så mycket . Så skönt! Det var riktigt lyxigt att springa från den ena vattenrutschkanan till den andra. Som att ha VIP-biljett. Vi hann med massor!

Det enda stället vi fick stå i kö var när vi skulle äta mat. Då passade Viola och Helge på att leta skräp för att slänga i sopptunnan. Jag tyckte ju det var en kanonbra lek, men storasyskon tyckte det såg lite suspekt och pinsamt ut. Haha! De har visst glömt alla mindre barn (i alla fall mina) letar “skräp” och tycker att det är nästan som en skatt.

Jag hade hoppats på att hinna med lite mer än badlandet denna gång eftersom det inte alls var så varmt. Men mina fiskar ville bada hela tiden trots väder. Visst frös de och var alldeles blåa om läpparna. Men bada skulle de göra ändå.

Mata fiskarna hann vi med också.

Ett roligt avslut på ett väldigt långt och härligt sommarlov!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.