Sommarens sista fredagsmys på stranden – Mammalinda

Mammalinda

Sommarens sista fredagsmys på stranden

Så många fredagskvällar som vi hängt på stranden denna sommar. Vi har ätit vårt chips på en filt i solnedgången. Alldeles blöta och matta i kroppen efter att ha slängt oss från bryggan och simmat omkring tills vi inte orkat mer. Ibland har vi varit frusna. För det är ju inte alltid så varmt så där på kvällen. Men det är en skön känsla det också. Att huttra. Dra på sig den tjocka tröjan och handduken om benen. Och snaska chips med sådan inlevelse att det det flyger smulor åt alla håll och det inte spelar någon roll. På stranden kan man smula hur mycket man vill.

Idag hade vi avslutning på fredagsmyset på stranden. Antar att det är avslutning i alla fall. Någon gång kommer det bli höst och då blir det mysigt att sitta i soffan istället. Det var inte så varmt idag heller. Men vi badade för fullt i alla fall. Och vi hade HELA stranden för oss själva!! Vilken lyx! Då kan man kasta sig från brygga hur mycket som helst utan att störa någon. Och springa i vattnet så att det far vatten åt alla håll. Och barnen tjoade och skrek som de alltid gör och vi störde igen.

Här är vi och vi tar plats och det gör absolut ingenting alls!
Så skönt!

Så härligt att kasta sig i utan att bry sig om hur det ser ut! Här görs inga snygga hopp inte!
Befriande och skönt.
PLASK!

Vi hade också med oss en söt liten snögubbe till stranden. 🙂

Även kalla bad kan vara härliga bad!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.