Grattis Ethel på din 13 års dag – Mammalinda

Mammalinda

Grattis Ethel på din 13 års dag

Idag har vi firat Ethel på hennes 13 årsdag. Det känns väldigt stort och konstigt att min lilla tjej redan är tonåring och inte alls så liten längre.

Ethel fick bestämma mat för hela dagen, så det blev pannkakor till lunch och pizza till kvällen. Och så chokladfika också. Pizzan åts framför tv:n så klart. Enda gången vi äter middag framför tv:n är just vid födelsedagar. Så det tycker barnen är speciellt.

Vi har gått omkring i myskläder hela dagen här hemma och därför blir det kort från i somras när vi badade. Det är så skönt att bara softa omkring vissa dagar. Vi har ju inte så många sådana dagar kvar nu. Snart börjar skolan igen. Och för Ethel blir det högstadie och en ny skola.

Ethel önskade sig mest kläder, men katten fick för sig att ge henne en annorlunda present.

Barnen tyckte så klart att katten inte var så särskilt duktig, men katten såg väldigt nöjd ut och mjauade så stolt när hon visade upp sitt fynd. Barnen gjorde sitt bästa med att berömma katten och muttrade på henne bakom hennes rygg.

Världens sötaste ekorre lämnade katten till oss i vårt pannrum. Och lite senare hittade vi en sork jämte ekorren.

Barnen skojade om vad katten skulle dra in för djur härnäst… ett råddjur, en hund eller kanske en ko?? Ibland skrattade de och ibland lät de lite oroliga. Och så gick de och kollade i pannrummet lite då och då. Varje gång de öppnade dörren undrade de vad de skulle få se.

En lite annorlunda födelsedag blev det idag. Tack vare katten. 😉

I övrigt har vi ätit gott, spelat spel och tagit det lugnt.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.