Har du slutat att blogga? – Mammalinda

Mammalinda

Har du slutat att blogga?

Den frågan har jag fått några gånger den senaste tiden. Och det är ju inte så konstigt! Jag såg att mitt senaste inlägg var från Valborg. Ganska länge sedan alltså! Det var tydligen så länge sedan att jag hade svårt att hitta till min egna blogg och hur jag skulle logga in. Minnet är kort tydligen!

Men i alla fall.

Tanken är inte att jag ska sluta. Jag har helt enkelt inte haft tid. Eller tagit mig tid. Mängden tid är ju alltid samma. Man bara lägger tiden på olika saker. Nu i sommar har det varit mycket tid till familj. Och ledighet. Att bara vara. Utan att tänka på saker som borde göras.

Så skönt!

Men jag älskar att skriva. Så även om jag inte skriver på bloggen, så skriver jag en hel del på Instagram @busigastunder och andra texter som inte läggs ut. Skrivandet är alltid med mig i olika former. Det är viktigt för mig att skriva.

Men bloggen nu då.

Ja,
Jag tror, hoppas och vill. Att jag kan skriva till er här.
Kanske inte varje dag. Men ganska ofta.
Vi ses snart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Hej! Har varit inne o kollat efter nya inlägg sen Valborg 🙂 Ska bli trevligt att följa er igen 🙂

    Maria i Skåne