Mammalinda

Här händer det grejer!

Det är en ivrig stämning här i huset. Barnen väntar och väntar. Och springer i ytterdörren typ hela tiden. Ethel hon bygger och jag är väldigt imponerad över henne. Det blir riktigt bra faktiskt. Hon har haft med sig olika kompisar hem i flera dagar. Och så jobbar de tillsammans. Hela veckan har de letat material i ladugården, sågat, hamrat och spikat. 

Förra månaden fick våra kaniner vara tillsammans en liten stund. Det är en hona och en hane. Och jag trodde nog inte att det blev något. För en vecka sedan började Kålrot, som kaninen heter, att boa i sitt hus. Barnen förstod då att det var på g. Jag var fortfarande tveksam. Men igår fick kaninen vara inne hos oss en lite stund. Hon låg då på sidan och då kunde vi se rörelser i kaninens mage. Det var iaf en kaninbebis som sparkade där inne. Så spännande! 

Kaninungen kan komma vilken dag som helst. Verkligen typ nu. Och barnen är supertaggade!


Det ska bli en ny kaninbur. Det är två våningar. Nederdelen ska ha nät. Och så ska det bli en bräda upp till ovanplan där kaninen kan bo i huset. Vindskyddat. Barnen har jobbat helt själva. De har planerat och funderat alldeles själva. Visst är de duktiga!! 🙂

Ja, så här är vi i väntans tider! Mycket spännande!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.