Kalas, kalas och mera kalas… – Mammalinda

Mammalinda

Kalas, kalas och mera kalas…

Både jag och Mattias lyckades somna FÖRE ALLA barn i huset! Det ni!! Nå ja, några av dem hade tagit sig till sängen i alla fall. Till slut lyckades vi ta oss upp ur sängen. Helge låg kvar och snarkade och hade det inte varit för morgondagens kalas så hade vi nog lagt oss för natten.

Men men, en hel del att planera inför imorgon. Det är Ethels tur att få sitt kalas. Bara fem månader efter hennes födelsedag. SEN är vi klara med alla FÖRRA årets födelsedagskalas. Vilket är tur för nu börjar vi ju om från början. Signe har fyllt och hon vill i år ha kalas i stallet (inte mig emot direkt!) och så Alve som fyller på torsdag.

Och Alve är INTE det lättaste att köpa presenter till. Det han ville ha fick han i julklapp och han har inte kommit på något annat.

Imorgon borde jag städa inför kalaset, men vi ska iväg till läkaren med Helge. Ett rutinmöte. Men vi får åka 7 mil, så det kommer ta 3-4 timmar i alla fall.

Fast äsch! De flesta av barnen har redan sett vårt stök ändå.

Mer som har hänt i veckan är att
* Alve har åkt utförsåkning på skidor (alltså vad heter det ens???) med skolan. Han älskade det och vill gärna göra det fler gånger. Jag kan absolut inte. Men jag får nog försöka övertala Mattias kanske.
* Ethel har dragit ut en tand. Och nu har jag inte ens koll på hur många tänder hon har dragit ut totalt. Hon var så sjukt duktig! Jag funderade på om jag skulle klara av att hålla hennes hand utan att svimma av sprutor och blod. Men eftersom jag aldrig har svimmat i hela mitt liv, så gick det bra! Sjukt imponerad av Ethel var jag!!

Och jag har redan testat en grej till kalaset imorgon. Det var mörkt och lite läskigt och jag skrek som en gris!
Japp, det gjorde jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. L

  “Ethel har dragit ut en tand. Och nu har jag inte ens koll på hur många tänder hon har dragit ut totalt”
  Låter inte bra. Hur kan det komma sig?

  1. mammalinda

   Jag menar att det är så många att jag har tappat räkningen. 😉 Och frågar jag henne så är hon också osäker.
   Det är varken bra eller dåligt. Det bara är så.