Skumt värre! – Mammalinda

Mammalinda

Skumt värre!

Här står jag med Alves coola keps och ler åt busiga barn. Så himla roligt de hade!  Det är helt underbart att kommunen satsar så på skolbarnen och fixar så många aktiviteter under sommaren alldeles gratis. Och det har var nog det allra bästa tror jag. Och vattenkriget som vi var med på för någon vecka sedan. Det gillade barnen också väldigt mycket.

Men idag var det disco med skumbad som gällde. Tänk ett helt hav med skum att bara slänga sig i och bada omkring i. Helt fantastiskt! Vilken glädje i deras ögon. Dock var det ingen höjdare att få skummet i munnen, för det smakade väldigt illa. Och skum i ögonen var ingen hit det heller. Men det är väl sådant man får räkna med. Jag stod beredd och torkade ansikten för fullt!

Som åskådare fick man allt lite skum också. Och jag missade helt att barnen sprang in med skor på och allt. Tjejerna hade foppisar så det var ju inga problem, men Alve hade vanliga tygskor. Allt fick hamna i duschen när vi kom hem. Även barn! 

Ja, som ni ser. Det var skumt värre!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva N

    Jag förstår att barnen hade skoj där 🙂 Väldigt bra att det anordnas aktiviteter för barn som är gratis!

    1. mammalinda

      Det gör inte jag. 😉 Det ligger en färglåda med nyans koppar som bara väntar på mig när jag nu tar mig tid till att färga på nytt. Snart så!