Men jag låtsas att jag är fräsch för här ska åkas karuseller!! – Mammalinda

Mammalinda

Men jag låtsas att jag är fräsch för här ska åkas karuseller!!

Den som väntar på något gott… så sägs det ju. Och just nu känns det som om inget kan stoppa oss. Verkligen inget!

Vi var på väg redan förra veckan men insåg på kvällen innan att vi lyckats pricka in Gothia cup veckan. Ett dilemma helt klart! Det stod mellan att åka till Liseberg, den värsta veckan på hela året med ännu mer extremt långa köer än vad det brukar vara, och att skjuta på dagstripen några dagar. Inget problem egentligen kan tyckas och för de flesta barn i familjen är det väl inget problem heller. Lite synd bara. Men en av dem behöver ordning och reda och planera och då är det lite som om hela världen rasar när man måste tänka om. Men vi tog smällen och tänkte om. Och så lockade vi med Gränna och polkagrisar och till slut var allt bra igen. Vi planerade och packade stormkök och badkläder. Åkte iväg. Redan när jag satte mig i bilen kände jag att något var på G. Det där suset i örat och den där konstiga snurriga känslan. Jag har haft det förut men det var några år sedan. Men jag tänkte att jag säkert kunde bita ihop. 

I alla fall. Vi kom nästan fram till Gränna. Så nära, så nära. Bilen fick stanna i panik för det kom snabbare än vad jag trodde det skulle göra. Det kallas visst kristaller i örat. Man kräks så fort man rör sig. Typ någon balansrubbning i örat. Jag visste att det inte skulle bli bättre förrens dagen efter. Så vi fick vända bilen. Köra hem mig. Med ganska många stopp på vägen hem. När bilen svängde så blev det snurrigt och då kräktes jag. När det var som värst (då var jag tack i lov hemma) kräktes jag av att vända på mig i sängen. Kul!

Så inget Liseberg. Inget Gränna och polkagrisar. Många oförberedda händelser. Så som livet är ibland. 

Men Mattias och barnen åkte vidare till Åsens by efter att de hade lämnat mig. Och barnen hade jättetrevligt. Trots att jag inte var med. Men innan de kom dit var det något kaosartat och jobbigt. Haha, livet ibland alltså!

Men idag! Idag åker vi till Liseberg och inget kan stoppa oss!

Inte ens när jag på Mattias kisspaus ska busa tillsammans med Helge och smyga mig på Mattias, och lyckas trampa i en stor skit. Så att mina vita fina Converseskor blir fläckiga på tyget av mänskligt bajs. Inte ens bajsiga skor ska stoppa mig! (Alltså bläää egentligen! Hur äckligt som helst!!)

Men jag låtsas att jag är fräsch för här ska åkas karuseller!!

Kram på er


Klädpackning från igår!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hade också problem med kristaller i örat. Gick till en sjukgymnast som sa att det här fixar jag på två behandlingar. Väldigt skeptisk men jo det stämnde 🙂 Hemsk känsla 🙁

    1. mammalinda

      Visste inte att det fanns något som hjälpte. Det är bra ifall det kommer tillbaka. Det var ju flera år sedan sist, så det är inget jag har problem med ofta. Men så svårt när det bara smäller till. Om man är borta och ska köra hem själv är det knappt man klarar av det faktiskt. Lite läskigt när det kommer bara så där… Konstiga saker man råkar ut för. Kram