Mammalinda

50 års fest, rim på födelsedagskort och pyssel

Denna helg har jag alldeles själv (alltså utan barn och man), varit på fest. Min bror fyllde 50 år och hade värsta partyt. Över 100 gäster, liveband och massor med dans. Så himla underbart! Det blev en hel del dans och det var helt underbart att se min pappa dansa på dansgolvet. Han och hans flickvän dansade i flera timmar. Och jag också så klart!

Så skönt det är att ibland bara vara. Alltså inte vara mamma. Utan bara sitta ner och prata och inte bli avbruten. Och vara på fest. Det var så länge sedan det hände sist att jag inte ens vet när det hände. Vi brukar skaffa barnvakt när jag ska in på förlossningen. Då händer det! Annars är det vi som har barnen. Och denna gången fick Mattias stanna hemma med barnen.

Sen när jag kom hem mitt i natten kastades jag rakt in i småbarnsträsket. Det var nämligen ett barn som var vaket och väldigt ledset. En hel timme tog det innan barnet sov igen.

Bästa dansskorna! Här är det inga klackar som gäller. Klänning och guldskor passar hur bra som helst! Oavsett så var de alldeles perfekta att skutta omkring i!!!

Till denna fest så hade vi en skojpresent (vi har firat min bror tidigare och gett en mer ”seriös” present). Och jag satt i lördags och skrev ihop en text som passade till presenten. Vi ville busa lite med honom och det här är vad jag skrev:

Se på gubben, rockar fett,
ballaste vi nånsin sett!
Att du fyller 50 jämt,
det måste vara ett skämt!
Men även ”unga” snubbar,
blir så småningom gamla gubbar!
Vi vill därför ditt liv underlätta,
så att ni i sängen får fortsatt hetta!
För det är allmänt känt att potensen avtar,
men med denna mirakelkur kan du ha den kvar!
Du får av oss rosa bubbel,
så att det i sängen ej blir trubbel.
Några askar choklad,
då blir kroppen extra pigg och glad.
Och så några gubbiga vitaminer,
så att du slipper käka apelsiner.
Om du trots detta EJ finner sängens lycka,
du med förklädet dig kan smycka!
En låtsas-sexig kropp,
det blir sex nonstop!
Men oavsett kropp, hälsa och kondition,
du ändå är Niklas perfektion!
Och vi älskar dig alla,
trots att kroppen nu börjar förfalla!!

Stort grattis!

(Mening 1 och 3 hittade jag på nätet så de har jag inte skrivit själv. Jag behövde en början för att komma igång. Men resten har jag skrivit)

Ethel var med mig när jag handlade förklädet och jag var SÅÅÅÅ pinsam!! Haha!! ”Men ta´t bara så att vi kan gå ut ur affären SNABBT!”

Jag tror presenten gick hem. Det måste ju vara lite bus när man fyller jämt och 50 år!

Igår morse drog Ethel igång och möblerade om sitt rum. Vi visste inget så klart. Jag tror faktiskt att alla barn var där inne och det tisslades och tasslades. Och så idag var Signe instängd på sitt rum. Vi fick absolut inte gå in. Mycket viktigt. Typ 2 timmar senare så hade även hon flyttat om i sitt rum. Alldeles själv. Och hon som fortfarande har en våningssäng i sitt rum.

Samtidigt som man säger att det är fantastiskt och duktigt så tittar man i smyg efter långa märken i trägolvet. Man vill ju inte att det ska sätta för många spår i det fina golvet. Men det behövde vi tydligen inte oroa oss för. Barnen hade tydligen tänkt på detta och därför satte de strumpor under sängfötterna innan de flyttade. Mycket smart och duktigt!

Och idag så gjorde vi en ”utflykt” till Signes städade och ommöblerade rum. Det blev en glassfika mitt på golvet. Och som vanligt var typ hälften näckisar. Det är vår vanligaste klädsel i detta hus 😉

Helge firade detta med att hälla ut hela glaset med saft och spilla glass överallt. Han som var nyduschad fick hoppa in i duschen igen efter fikat. Superkladdig unge!!

Viola har äntligen målat sin uggla som hon fick i födelsedagspresent. Den blev såååå fin!! Det kommer bli jättefint att ha i hennes nya rum sedan.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.