Kaoset det väljer jag att blunda för! – Mammalinda

Mammalinda

Kaoset det väljer jag att blunda för!

De största projekten startas alltid när det är alldeles nystädat och fint och just så var det idag. För igår gjorde jag och Mattias ett gemensamt ryck med att tokröja i tjejernas rum. Det var verkligen katastrof innan och efter var det sååå fint på golvet.

Och idag verkade tjejerna väldigt engagerade i något tissel och tassel. Och när de kom in genom ytterdörren kånkandes med tre tomma banankartonger i famnen då kunde jag ju inte låta bli att fråga vad de höll på med.

De var väldigt duktiga ska ni veta! De höll tydligen på för fullt med att sortera upp vilka leksaker som är Violas och vilka leksaker som är Signes. För “snart” ska ju Viola flytta ut till hennes nya rum och då behöver de ju ha delat upp alla leksaker.

Så nu har vi två soppsäckar fyllda med gosedjur, tre fulla banankartongen som väntar på att få komma till Violas nya rum och två tomma banankartonger till det fortsatta projektet och ett rum som är ännu mer kaos än vad det var innan städet. Hur nu det är möjligt!!?

Och tjejerna är så nöjda så.

Tänk vilka företagsamma och hjälpsamma barn jag har (ibland i alla fall!). Kaoset det väljer jag att blunda för!

Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.