Shit vilken miss! Men så bra det blev! – Mammalinda

Mammalinda

Shit vilken miss! Men så bra det blev!

Så skönt med en riktig tråkvädersdag!! Jag, Helge och Viola startade dagen med att göra bullar. Vilken hjälp jag får av barnen alltså!! Förr så ville jag att barnen skulle vara lite försiktig med degen. Jag tänkte att luften skulle skräckslaget försvinna ur den färdigjästa degen om barnen kavlade loss på den. Men nu har jag lärt mig. Degen kan bli riktigt misshandlad och det blir goda bullar ändå. Så barnen får hjälpa till på sitt sätt och så blir det gott och bra ändå.

Härom dagen när jag kollade mina föräldrapenningsdagar på Försäkringskassan inser jag att Mattias har kvar en hel drös med dagar på Signe. Och dessa dagar försvinner ju när terminen tar slut eftersom hon slutar åk 1 och har fyllt 8 år. Ingen ledighet och inga pengar. Shit vilken miss!!

Men nu har Mattias fått beviljat ledighet från hans jobb för i alla fall en del av dagarna och det är ju faktiskt riktigt bra. Jag hoppas ju att mycket av denna tid kan läggas på rummen som vi gör i ordning så att vi kanske kan bli färdiga någon gång. Det tar så himla lång tid när man bara kan arbeta på helgerna. Barnen längtar efter sina egna rum och jag längtar efter att slippa kaoset som blir i typ alla rum. Det ska bli så skönt!!

Nu ska jag bara försöka att inte komma på fler projekt, så att vi kan ta det lugnt efter att detta är klart. Fast det här med nya projekt är redan kört. Jag har redan nu flera tankar i huvudet på vad vi ska hitta på sedan. Sååå typiskt mig.

Så imorgon och på fredag är Mattias hemma och jobbar. Förhoppningsvis i alla fall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.