Utvecklingssamtal och tuffaste skorna!! – Mammalinda

Mammalinda

Utvecklingssamtal och tuffaste skorna!!

Jag och Helge har njutit ute idag. Så mycket vi bara har kunnat! För det var varit en hel del bilturer som det kan bli när man har några barn.
1. På morgonen skjutsade vi Viola till förskolan och handlade efter.
2. Och vid 1-tiden var det dags att hämta Signe i skolan och Viola på förskolan. Sedan hem och äta.
3. Och när de större barnen kom hem var det ganska snabbt dags att åka till utvecklingssamtal i skolan med Ethel och Signe.
4. Efter det skjutsade jag hem Signe och åkte direkt till stan för Ethels körövning.

Lite taxiverksamhet typ.

Men utöver allt detta körande har vi alltså njutit ute. Och som vi älskar denna underbara tid! Helge busungen slängde av både det ena och andra klädesplagget. Och alla barnen gjorde konster på studsmattan mest hela tiden. Så härligt!

Jag gillar att gå på utvecklingssamtal. Oavsett vad som sägs så gillar jag det. Det är en chans att få reda på hur mitt barn ligger till i skolan och hur de är. Det är ju sällan barn är likadana hemma som i skolan, så det är alltid intressant att höra.

Ethel fick hålla i sitt utvecklingssamtal själv och det var en väldigt kul idé tycker jag. Hon skojade om det innan, att hon inte kunde sitta och tänka på annat utan var tvungen att vara med i samtalet.

När barnen hade gått och lagt sig bakade jag lite snabbt en nutellasockerkaka (recept HÄR). För utan barn går det faktiskt väldigt snabbt att baka. Denna är en favoritkaka här hemma. Det bästa med att baka alldeles själv sent på kvällen är att man får slicka bakskeden alldeles själv. Det är det ju alltid barnen som gör annars!

Imorgon kommer fika gäster! 🙂

När jag väntade på att Ethels kör skulle ta slut tog jag en vända i stans skobutik. Signe behöver verkligen skor och jag visste att hon gärna ville ha vita skor. Jag var väldigt nöjd över att jag hittade exakt sådana skor som hon gillar.

Och så när jag skulle betala räcker expediten över en sladd till mig. Jag såg nog helt galet förvånad ut tror jag!! Haha!! Tydligen var dessa skor laddningsbara och hade grymma lampor i sulan. Jag hade ingen aning om att laddningsbara skor fanns. 

Gissa om Signe blev nöjd över skorna när jag kom hem!! Hon älskade dem så klart! De blinkar i alla möjliga färger och i 8 olika blink. Väldigt mycket hightech! Och dessutom var det halva priset på dem så de var inte ens dyra! Sånt gillar jag! Skoshop är en väldigt bra affär 😀

Näpp, dags att sova! Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.