FRÅGESTUND – Mammalinda

Mammalinda

FRÅGESTUND

Det är nästan ett år sedan som jag sist hade frågestund här på bloggen så jag tänkte att det kunde vara dags för det igen.

Så, har ni några frågor eller önskeinlägg som ni vill att jag skriver om är det bara att skriva det i kommentaren på detta inlägg.

Ha det bra alla fina läsare!!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. niobarnsmamman

    Jag undrar om ni har syskon, släkt eller vänner som också har flera barn än medeltalet eller är ni udda fåglar i er gemenskapskrets? Känner du att du måste vara en bättre mamma och ha mera väluppfostrade barn än andra för att ni har valt att ta emot flera barn än de flesta har. Vi har båda många bekanta med stora familjer så det känns inte så speciellt men när vi är på stan eller på andra platser med mera främmande folk så känner jag att vi är väldigt iakttagna och det gillar jag inte. Jag märker att jag i såna situationer kräver rätt mycket av barnen vad gäller att uppföra sig.

  2. Annika Hallen Persson

    Undrar bara om du med så många följare och får så många kommentarer och inlägg, är det jobbigt att svara på alla. Är det bättre att bara gilla en bild och inte ge kommentarer. Svårt att veta sånt där. Hur tycker du jag ska göra? Kram Annika