Mammalinda

Baddräkt med flytfunktion

Det är så synd om Helge. Hans hosta är verkligen hemsk. Det låter som om det river i halsen på honom när han hostar och så rosslar han så hemskt när han andas. Tack och lov går det i perioder så han har det inte så här hemskt hela dagarna. Det verkar hjälpa en hel del när han fått medicin.

Inatt sov han ganska ok, men denna natt tror jag blir sämre för honom. Han har redan varit igång flera gånger.

Stackars lille Helge!!

Dock är han ganska pigg ändå. Trots nästan 39 graders feber. Han står på händer, hoppar hopprep och leker. Lite lugnare tempo men ändå… Vid en tidpunkt på dagen blev han helt otroligt frisk och väldigt pigg. Ni kan säkert gissa vad som var på gång då. Haha!!

Fikadags så klart!! Han valde saft, dukade fram fudgen och var väldigt glad och talför. Haha, han är för rolig!!

Det är lite synd att vi missar badstunden på barnhabiliteringen imorgon också. Jag har köpt en ny baddräkt till Helge med flytfunktion som jag väldigt gärna vill testa på honom. Jag hoppas ju på att den kommer funka så klart, för då slipper Helge armpuffar. Det vore ju helt underbart!! Han har så korta armar och puffarna gör att han inte kan röra armarna så mycket. De är liksom i vägen.

Men det finns en risk att han sätter sig på tvären när jag ska blåsa upp baddräkten. Risken finns att han skriker ”baj koj” till den där i badhuset. Saker som är dumma är alltid bajskorvar.

Jaja, det är en chansning helt enkelt. Vi får testa den om 2 veckor på nästa badgrupp.

Idag har jag fortsatt med tapeten i vardagsrummet. Och Ethel, Signe och Helge hade hopprepsuppvisning samtidigt. Helge ville så klart vara med de stora och ”hoppa” precis som dem.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.