Mammalinda

Vilka fynd!!

Idag har Viola varit hemma från förskolan. Hon är väl inte direkt sjuk, men lite förkyld. Det är väl mest när hon nyser man ska se upp, ducka lite ni vet… annars så är hon pigg. Hon ville vara hemma och om sanningen ska fram så är det också väldigt mysigt att ha henne hemma. Vi spelar spel, målar, läser bok och leker med leksaker. Och så är det helt underbart att se Helge och Viola leka tillsammans. De har verkligen ett härligt band och de skrattar och busar tillsammans.

Vid eftermiddagsmellisen skulle de båda sitta på samma stol. Kompisäta tillsammans. Gullungar!!

Titta helst bara på de nyttiga morotsbitarna och den delade paprikan. Så kan ni blunda för fatet med bullar och choklad 😉 (Det är inte bara till oss tre utan också till skolbarnen plus kompis så det var bara en liten mumsbit var). Tänk att den trasiga prydnadstomten som jag var så duktig och hade sönder fortfarande står på bordet i bakgrunden. Den väntar så snällt på att få bli lagad. Funderar på om jag ska slänga upp den på vinden utan arm… Nästa juls bekymmer liksom…

Häromdagen fick jag ett meddelande om att Lindex hade halva reapriset och skyndade dit (jag var ändå på stan). Alve behöver så sjukt mycket kläder. Han har vuxit ur det mesta och dessutom sliter han hål i nästan allt. Det fanns knappt något kvar till killar, men däremot i Violas storlek! Herregud så mycket fint! Hon behöver ju inget alls, men jag kunde verkligen inte låta bli dessa tröjor. Så himla fina och bara för 50 kr styck!!!

Stickade tröjor är perfekt att ha under vårjackan eller istället för jacka när det är varmt. Den gula koftan kommer också bli superfin till sommarklänningar. Vilka fynd! Jag känner mig sjukt nöjd som ni hör 😉

Jag älskar billiga kläder. De är ju ändå inte hela så himla länge 😉

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.