Mammalinda

Gott nytt år!!

Idag är det äntligen nyårsafton. En dag som hela familjen har sett fram mot. Det är en speciell dag, då man blickar tillbaka på året som gått och ser fram mot det nya året som kommer.

Vi frågade barnen vad de tyckte var viktigast för dem när vi har nyårsfirande och fick till svar:

 • Läsk
 • Raket
 • Kräftor
 • Godis
 • Kex och baguette
 • Servetter
 • Festglas
 • Att vara uppe länge

Så det här är vårt nyårsfirande! Ett ganska traditionellt nyårsfirande (ja förutom det att vi inte firar med alkohol då). Vi trotsar alla baciller som finns kvar i huset och njuter av denna dag. I en lugn och härligt takt! Ingen stress! Bara ta dagen som den kommer. Mycket gott att äta och en massa smällare!

Jag hoppas alla får en härlig nyårsafton! Oavsett om det är party, hemmamiddag eller slapp i soffan. 

Minns de fina stunderna som 2016 gav er! Ta hand om varandra och visa hur mycket alla i din närhet betyder för dig. Sprid mycket glädje och kärlek! Det är så viktigt! Så ses vi igen år 2017!

Många kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Det låter som ni hade ett skönt nyår?Visst är det roligt att fråga barnen vad som är viktigt när man ska fira något, dom säger saker som man själv kanske egentligen inte tycker är så viktiga. Våra dotter Nikolina som är 10 år sa att det var viktigt att ha ”servetter sådär fint i vinglas”, och det är klart att vi hade det då? Nu dricker inte nån av oss föräldrar alkohol men vi har vinglas ändå just för att det är fint att duka med vid speciella tillfällen och det går ju lika bra att dricka läsk och vatten ut dom. Vid tolvslaget åkte vi iväg och tände på vår fyrverkeripjäs och i år hade vi köpt en lite större än vad vi brukar och oj vad vackert och bra den var!! Gott nytt år på er och hoppas ni får ett underbart 2017❤

  1. mammalinda

   Tack detsamma Johanna! I år satsade vi mest på småraketer och smällare, men nästa år vill jag nog också ha iaf EN lite större. Det är ett härligt sätt att fira in det nya året! (Sen är ju problemet om inte alla är vakna och hur man gör då…) Kram