Mammalinda

Leksaken som roar hela familjen

Efter många dagars feber och trötthet, så vaknade Helge äntligen till på eftermiddagen och blev den där busiga och glada killen som vi saknat så mycket. Tänk att den här killen vaknade med 40 graders feber idag. Det är så svårt att tänka sig när man ser hans busiga och härliga blick! Så underbart att han äntligen är tillbaka!!

Vi dekorerade pepparkakor som fika idag. Många av oss tycker det är väldigt roligt pyssel. Oftast blir det väldigt mycket kristyr och nonstop. Typ maxad dekor. Haha, det kan liksom inte bli för lite!

Jag gör som barnen och täcker pepparkakan. Det är smask med kristyr!!

Mattias dekorerade pepparkakor han också, men han gillar att göra små, pilliga dekorer. En pepparkaka har han gjort till mig. Gissa vilken! Haha! Signe utbrast direkt ”Men vilket fint paristorn du gjort pappa!!” och Alve tappade hakan för han såg ju direkt vad det var. Haha!

Helge och Viola började ganska snabbt frossa nonstop istället för att dekorera pepparkakor. De hade det så mysigt tillsammans. Busade och skrattade! Och det var då jag insåg att Helge inte har skrattat på flera dagar. Som det värmde att höra det där skrattet igen. 

Tidigare under dagen byggde jag och tjejerna kulbanor. Helge sov till en början och vi kunde leka med hans leksak precis som vi ville. Denna kulbana är verkligen något som kan roa hela familjen. Först byggde vi flera banor, men sedan gjorde vi en jättestor istället. Och det var då Helge vaknade och hoppade in i leken han också.

Vi har köpt till massor med kulor så att det rullar kulor överallt. Så kul att se! Och superspännande!

På kvällen hade vi så klart chipsmys. Det är ju fredagsmys! Viola la sig på golvet när hon hade chipsat klart och Helge hämtade en egen kudde och la sig jämte. Det är så gulligt att se hur han följer efter Viola. Han vill gärna göra precis som henne. De är verkligen så gulliga tillsammans!

Det är fortfarande väldigt mycket host i detta hus, men febern börjar ge sig i alla fall. Och i morgon laddar vi för nyårsafton! Det ser vi verkligen fram emot!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva N

  Tjusigt paristorn 😉 Jag förstår att kulbanan är populär, väldigt maffig. Skönt att Helge skrattar igen!
  Önskar dig & familjen ett riktigt Gott Nytt År!

 2. Nanna

  För en familj som älskar kulbanor vill jag tipsa om att ni borde googla ”Wintergatan marble machine”
  Kolla och njut!
  Och gott nytt år.

 3. Johanna

  Hahaha, jaa det var ett väldigt fint Paristorn du fick? Så himla roligt med småbarn, dom ser inte alltid vad vi ser? Vilken rolig kulbana! Jag förstår att ni leker mycket med den! Hoppas ni får ett fantastiskt nyår imorgon! Gott nytt år!????