Gick vi över gränsen? – Mammalinda

Mammalinda

Gick vi över gränsen?

Vi fick en hel del kommentarer på Instagram och bloggen på de Halloweenbilderna vi gjorde för ett tag sedan. Mestadels positiva, men det fanns också negativa. En person skrev att vi gick över gränsen.

Jag kan förstå att man tycker att bilderna var läskiga men tanken var ju inte att skrämma någon eller göra någon upprörd! Det var mest en rolig idé till en tävling. 

Hade barnen tyckt att det var läskigt eller om jag tyckt att det var för mycket, så hade vi så klart inte gjort detta.

Vi hade i alla fall väldigt roligt när vi sminkade oss och lekte oss fram till dessa bilder. Det tog en hel förmiddag med allt pyssel, men vi hade det jätteroligt! Och så otroligt glada vi blev när vi fick reda på att vi vann första pris! Inträde och åkband på Liseberg och övernattning för 4 personer! Tack Toms och Pingvingodis!!

Så nu är vi på väg till Liseberg och läskigt halloween! Men vi vill ju så klart åka hela familjen, så vi köper till det som fattas för att alla ska kunna vara med. Vi är ju en ganska stor familj, så när vi är iväg på sådant här blir det många tusenlappar i inträde mm. Tack vare denna vinst, behöver vi “bara” betala ca 2500kr extra för Liseberg och övernattning. Hade vi inte vunnit, så hade vi heller inte åkt!!

Men nu är vi på väg och det ska bli så grymt skoj! Jag har aldrig varit på Liseberg under halloween, så jag är väldigt nyfiken!!


Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Ni gick absolut INTE över gränsen! Det var roliga harmlösa bilder med barnen och alla ni tyckte det var roligt. Det är det enda som betyder något i det sammanhanget. Vad roligt för er alla att ni vann! Grattis! Hoppas ni får en riktigt rolig och läskig liten semester😃 Njut❤️ Kramar till er alla!