En härlig dag! – Mammalinda

Mammalinda

En härlig dag!

Jag blir lite full i skratt när jag ska gå ut med barnen och det blåser kallt ute och Signe helt oväntat säger “Jag tar med mig mössan!”

“Åh, så bra Signe!” svarar jag. För just nu klär de alltid på sig alldeles för lite. Så när barnen tar på sig bra kläder på eget bevåg, berömmer jag direkt!!

Och så fortsätter Signe “Japp, det blir perfekt att lägga kastanjer i!!”

Haha, så mössan skulle användas som påse till alla kastanjer! Busunge! Det var ju tur att det var många mössor som togs med. De flesta användes som påsar och någon mössa satt på huvudet.

Och som de plockade kastanjer! När vi kom hem så tömde de alla mössor i en 3 liters hink och den blev helt full! Så i morgon får vi nog hitta på ett pyssel med kastanjer tror jag…

Helge roade sig med att rulla i en liten backe, medan tjejerna plockade kastanjer. Han såg helnöjd ut!


Direkt efter frukosten idag åkte jag iväg på en föreläsning med Jim Thuresson som gymnastikförbundet hade ordnat till oss ledare. Föreläsningen var väldigt intressant och givande. Han pratade om hur viktigt det är med glädje och beröm. Att helt enkelt se det positiva i livet.

När jag kom hem hade Mattias och barnen nästan städat färdigt här hemma. Så himla skönt! Och några timmar senare kom jag till slut på koden på min mobil. Jag hade lyckats spärra den och inte kunnat använda den sedan igår. Idag var det också Violas namnsdag, så vi gjorde en stor fika med godis serverat i ett monster. Lite senare i veckan ska vi gå på stan bara hon och jag tillsammans! Och så har vi äntligen lov nu!

En härlig dag!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Vilka fina bilder och ni ser ut att bo så fantastiskt! Vi bor i ett vanligt bostadskvarter men nära skog och sjöar ändå. Drömmen är att flytta ut på landet i ett område utanför stan som heter Högbo där jag växte upp. Kanske en vacker dag😊 Alla kvinnor och flickor i min släkt och familj hade också namnsdag igår, vi heter alla Viola i mellannamn sen generationer tillbaka så det blir alltid en extra speciell dag för oss❤️Vad mysigt med en dag på stan bara du och Viola, hoppas ni får det fint och njuter för fullt! Kram till er alla❤️

  1. mammalinda

   Tack underbara Johanna! Vi trivs jättebra på landet, även om det är en del pyssel med strömavbrott, snöskottning och osandade grusvägar på vintern. Det blir ett lite annorlunda liv, men vi trivs! (Men det finns vissa fördelar med helt vanliga villaområden 😊).
   Många kramar