Bättre sent än aldrig…+ FILMKLIPP – Mammalinda

Mammalinda

Bättre sent än aldrig…+ FILMKLIPP

Jag vet inte hur många dagar eller helger som vi har jobbat med att försöka tömma vårt stora vardagsrum! Och eftersom vi inte har en minimalistisk inredning direkt så är det mängder med saker, skåp, böcker, målargrejer, ja allt!. Mycket får plats på 40 kvm!! Eller man kan inte kalla det inredning. Härligt kaos kanske. Ett rum där det händer saker.

För bara våra böcker krävdes det 12 banankartonger!!! Och då är det bara barnböcker för alla andra böcker är redan på vinden eftersom de inte får plats någonstans! Jag gillar att läsa för barnen!

Och idag lyckades vi i alla fall få bort allt. Och när rummet blev tomt hade jag tre dansade små söta ballerinor i rummet. De sjöng, dansade och busade! Och när man dansar så behövs så klart glitterskorna! Systrarna fixade så klart fram både små, små glitterskor och kjol till Helge så att han också kunde vara lika fin! Men kjolen slängde han av sig riktigt snabbt! Men skorna behöll han på även när han drog tapet, sparkade på puts som föll ner från murstocken och när han diskade. Sen blev de blöta och åkte av!


Jag vet inte hur många timmar som barnen väntade på att vi skulle bli klara så att de kunde vara med och riva tapet. De brukar vara med när tapet ska rivas, det har ju blivit många tapetseringar med åren. Som de jobbade!!

Idag fick också Helge äntligen sina namnsdagspaket! Det är ju tur att han inte alls har koll på läget, för det var många veckor sedan han hade namnsdag!! Men, men, bättre sent än aldrig eller hur!!

Han ville nog egentligen ha på sig alla tre byxor samtidigt. Det var lite svårt att välja, men till slut tog han stjärnbyxorna.

Tröjan med texten I AM AWESOME som är så fin! Jag gillar starkt när det är fina budskap på kläderna!

Helge älskar strumpor och jag trodde nog att “kokon” (=krokodil) skulle åka på fötterna först, men han valde de rosa kaninerna som pussades istället. De är köpte på tjejavdelningen och har också glittriga halkhjärtan under fötterna. Så söta! Jag struntar ju i att det är tjejstrumpor, men Ethel var snabb på att kommentera att det var tjejstrumpor. Hon ville nog kolla om jag visste och sedan var det inte så mycket med det!

PS. På Facebooksidan finns ett klipp när Signe och Helge busar. Då var han bara 11 månader. Det är så himla härligt att kolla igenom gamla filmklipp!!

Hoppas att ni har haft en härlig helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.