Vi har blickarna på oss. – Mammalinda

Mammalinda

Vi har blickarna på oss.

Idag susade jag och Helge ner till Jönköping för att shoppa ett bilbatteri. Mattias bil har strulat en del den senaste tiden och vissa dagar har bilen inte startat alls. Då har jag och barnen stannat hemma och Mattias tagit “vår” bil. Vissa dagar har det varit lite struligt! Bor man på landet och det är en hel del skjutsningar så behövs det oftast två bilar. Men nu med nytt batteri verkar bilen vara gladare. Tänk om det kan vara så enkelt att det bara behövdes ett nytt batteri!!

På Biltema hade de fått in massor med roliga leksaker så jag och Helge hade massor att spana på. Jag blev faktiskt väldigt positivt överraskad. Det var mycket som hamnade på önskelistan! Och så kom jag på att vi ska på kalas på måndag, så paket inhandlades även till detta. Dessa söta hundvalpar bl.a.

Efter åkte vi till Ikea, åt korv och handlade lite till. Jag märker ofta att människor tittar på oss. Men jag tror faktiskt inte att det är p.g.a. Helges diagnos. Jag tror att de flesta inte ser att han är kortväxt. Däremot tror jag att människor reagerar för att jag går och pratar så himla mycket med honom. Och när han dessutom svarar tillbaks. En liten, liten människa som pratar tillbaka, så ser det nog ännu mer charmigt ut. Jag har alltid pratat mycket med mina barn, även när de varit bebisar och inte kunnat svara tillbaks. Det blir en mysig stund även om man är i en tråkig affär.

Det var många äldre som tittade på oss och lyssnade när vi pratade med varandra. Men det gör liksom ingenting att vi har blickarna på oss. Helge sprider glädje omkring sig och det är ju bara underbart!!

Helge typ fastnade på barnavdelningen på Ikea. Han hade ingen lust alls att gå vidare. Haha, massor med spännande saker att upptäcka!!
Imorgon måste vi till stan igen. Fast här hemma. Förra helgen köpte jag en fin vinterjacka till Viola för ett väldigt bra pris. Men när jag kom hem blev jag väldigt snopen. Jag hade liksom glömt bort att jag redan hade köpt en vinterjacka till henne för några veckor sedan. Funderade först på om jag skulle behålla båda, men gick först upp på vinden för att se hur många jackor som fanns från syskonen som hon kunde ha. Och DÅ hittade jag ytterligare en bra och fin vinterjacka med lappar kvar. Den måste jag köpt i våras på rean. Antar jag. Jag har inget minne av detta. Men 3 nya vinterjackor behöver hon INTE!! Haha, jag är visst något glömsk ibland!

Nu ska jag sova gott!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin Dahlström

    Jag tror absolut på din teori om varför folk tittar. Var med om liknande när Astrid låg i babyskyddet. Jag pratade med henne ändå och många undrade nog hur många timmars sömn jag förlorat 😉