LOPPI blogbag höst 2016 – Mammalinda

Mammalinda

LOPPI blogbag höst 2016

För ett tag sedan fick jag hem en blogbag med en hel del intressanta saker. Jag börjar med att beskriva lite kort om de olika varorna och sedan skriver jag vad vi tycker om de olika produkterna.

Colgate tandkräm

Colgate smilekids för barn mellan 0-5 år har en mild smak och barnanpassad flournivå.

Palmolive barntvål

En härlig skumtvål direkt från pumpen med doft av äpple.

Yoplaits Safari

En slät yoghurt helt utan fruktbitar. Det finns i tre olika förpackningar (med 6 bägare) och varje förpackning har två olika smaker.

Neutral

Detta tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud och innehåller varken parfym eller färgämnen. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar redan vid 30 grader.

Comfort

Sköljmedlet är parfymfritt och extra milt mot känslig hud och rekommenderas därför av Asta- och Allergiförbundet.

Old el Paso

Nya Mini Stand ´N´Stuff är ett praktiskt och gott alternativ för alla som vill äta tortillas men i litet mindre format. Dessa är särskilt bra för barn som ofta tar mindre portioner.

Folsams barnkit

Folksams barnkit är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller “bra att ha saker” som vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, solskyddskräm mm.

Storytel

Med storytel får du tillgång till tusentals ljudböcker direkt i mobilen och många kan du även läsa som e-bok.

När jag fotade produkterna kom Helge som ett skott. Han hade sett något på bordet som han så gärna ville ha. Och eftersom han inte hann att vänta på att jag skulle bli klar, klättrade han upp på stolen och pekade mot Yoggin. Det här är nämligen barnens favovorit (förutom Ethel som inte äter Yoghurt alls). När vi köper portionsyoghurt till barnen så är det denna som hamnar i kundvagnen. 

En vara åt vi upp så snabbt att den inte hann vara med på det gemensamma kortet. Jag fotade Mini Stand´N´stuff lite snabbt innan vi satte oss vid bordet. Vi är verkligen en tacosfamilj (som alla barnfamiljer antar jag) och denna variant gillade alla barnen. Både jag och Mattias gillade den också så klart, men för oss vuxna (som äter massor) passar den vanliga lite större varianten bättre.

Vi gillar verkligen Palmolives nya skumtvålserie. Vi har testat alla utom just barntvålen, så det var kul att testa även denna. Det blir lite extra roligt att tvätta sig med skumtvål faktiskt.

Det var verkligen blandade åsikter om Colgates tandkräm. Helge som bäst passar in på målgruppen verkligen ÄLSKAR den. Han vill borsta tänderna flera gånger om dagen. Så den där tandkrämen får vi nog köpa igen när den tar slut. De större barnen tyckte att det var olika smak i början och i slutet av borstningen. Några gillade smaken i början men inte alls i slutet och några tyckte helt tvärtom.

Jag gillar verkligen tvättmedel och sköljmedel utan parfym. Förr ville jag ha massor av doft. Men nu när jag använder parfymfri och hittar kläder från förr och med parfym i så tycker jag inte längre att det doftar utan stinker.

Jag gillar också Storytels koncept. Det blir så mycket lättare att lyssna på en bra bok!! När du tränar, lagar mat, kör bil, dammsuger osv. Och det bästa av allt är väl också att man enkelt kan byta bok när man inser att boken inte är bra!

Folksams barnkit ligger nu i bilen. Det händer nästan alltid något när man är på vift tycker jag. Perfekt att ha med sig!

Är du bloggare och sugen på att få en Loppi blogbag du också? Gilla Loppis facebooksida HÄR och håll utkik efter nästa blogbag. När det är dags för nästa blogbag är det bara att anmäla intresse och hoppas på tur!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.