Mammalinda

Inhandlat och ”We´re all Boootiful”

Igår handlade jag med Helge och jag fick så mycket ”hjälp”! Haha, han var så charmig när han gick omkring där på H&M. Och där hittade jag världens sötaste tröja som passade så bra till Helge. Älskar den!!

Egentligen var det tänkt att jag skulle hitta vinterkläder till alla barn. Det verkar som om jag är lite sent ute med att köpa vinterkläder. Det börjar redan bli lite utplockat och jag hittade inte riktigt jackor till alla barnen. Och jag som trodde att jag var ute i god tid! Det finns säkert i andra affärer, men jag kunde inte springa runt helt enkelt. Jag hade nog med att springa runt i två affärer!!

Jag hade lite svårt att leta efter jackor i alla olika storlekar samtidigt som jag försökte hålla koll på Helge. Han ville inte sitta i vagn eller bli buren. Han skulle strosa runt och kolla på kläder han också. Och han hittade många fina kläder! Haha, det är ju faktiskt många kläder som hänger i hans ögonhöjd och han hämtade kläder, höll det framför sig och sa glatt ”fin”, när han visade mig. Och jag hade lite svårt att hålla mig för skratt för det var inte alltid kläder som skulle passa honom. Ett par rosa små bebisbyxor med fötter gillade han starkt. De var fina!
Jag tror att det var rätt många människor där i affären som trodde att jag var helt knäpp i huvudet. Helge syntes ju inte så bra bland alla kläder och jag gick omkring och sa högt och tydligt (tydligen hör Helge inte så bra och då vill man ju vara extra tydlig så att han hör vad jag säger):
-Den har var väl fin!
-Men titta, små söta spöken!!
-Åh, den här skulle Signe älska! Titta så fin!
osv.
Jag pratade ju hela tiden med Helge och han svarade tillbaks men det hördes nog inte så mycket och han syntes verkligen inte. Jag kände hur folk vände sig om hela tiden, för att se vilken galen person jag var som gick och pratade med mig själv. Haha, det var många blickar det!!

Rätt som det är ropar Helge ”Gåa, gåa, GÅ!” och så sprang han. Som han sprang. Han sa så klart ”Klara, färdiga, gå” och lekte en springlek. Det var bara att följa efter! Och den här leken höll han på med ett tag. Mycket springa hit och dit och försöka hitta lite kläder däremellan!

När han tröttnade på denna lek la han sig på mage på golvet. Först trodde jag att han vilade eller att han blev sur över något, men så hörde jag att han sa ”Glå, glå, glå” vilket betyder två. Han räknade och hade börjat leken kurragömma. Och då fick man VERKLIGEN hålla ögonen på honom! Inte lätt att hitta honom i en stor affär om han ska gömma sig!!

Haha, jag var verkligen helt svettig när vi ställde oss i kassan för att betala alla kläder.

Det var helt utplockat med jackor i Signes storlek, så hon fick en mussepiggtröja istället. Världens sötaste! Och väldigt mysig. Och jag älskar strumporna.

Helges underbara spöktröja som det står ”we´re all boootiful” på som jag bara älskar! Så söta spöken! Det passar så himla bra tycker jag. Vi är alla vackra och Helge är ju galet söt! Att han är kort spelar ingen roll! Han är ju fantastisk och underbar precis som han är! Och byxorna ”See ya!” de kändes väldigt passande när jag sprang omkring efter Helge där i affären. Helge är så snabb! ”See ya!” och så är han borta!

Viola fick en jättefin overall. Hade den funnits i Signes storlek hade jag köpt en till henne också. Lite bling, reflexhjärtan och svart ludd och tjejerna är sålda.

Och så en Frostjacka till Viola. Vi har fortfarande inte lämnat Frosthysterin!

Jag och Helge fikade på Ikea och passade på att köpa lite pysselmaterial också. Det var inte tänkt så. Men när jag gick förbi så ropade de där pärlorna i nya färger på mig, Så fina!! Och penslarna också. De har vi målat med idag! Lite annorlunda former och väldigt bra grepp för mindre barn, Helge målade så intensivt att han hällde ut hela glaset med vatten. Då var Viola och jag snabba på att rädda alla teckningar!! Jag misstänker att det blir ganska många pysseldagar framöver…

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ella

    Haha, kan tänka mig att många blev irriterade på Helge när han for omkring i affären, så är det tyvärr när man handlar med barn

    1. mammalinda

      Denna gång var det nog ingen som blev irriterad på Helge. Snarare att de kommenterade att han var söt och charmig. Han störde ingen (han tar ju inte så mycket plats) utan busade mest runt och livad upp affären helt enkelt 😀 Kram