Mammalinda

Testagram aprilboxen

Vi gillar alla i familjen att testa nya saker, men det är inte alltid vi gillar allt. Men man måste ju testa innan man kan bestämma vad man tycker, eller hur?! Barnen berättade för Helge med iver i rösten att vi alla skulle smaka på godis, så han gick in med inställningen att ALLT var godis 🙂 Därför gillade han typ allt, det enda han inte gillade var rågcrostini som var ganska stark i smaken (chili).

Testagram´s box i april innehöll:

Risenta Granola Äpple & Kanel Eftersom jag inte gillar musli, har jag inte provat på Granola innan. Jag har bara tagit för givet att det inte är gott, men så fel jag hade. Granola var verkligen supergott och äpple/kanel är verkligen en smak jag kan rekommendera. Det finns även en hallon/kokos och det blir att köpa även den för att testa. Låter hur gott som helst det med!

Academia Barilla Orecchiette Pastan smakar som god pasta ska smaka!

Göteborgskex Utvalda Crostini med råg Ett mörkare kex med ganska stark smak. Ingen av barnen gillade detta och vi vuxna tycker att det gör sig bäst med något riktigt gott på. Det är inte ett kex man bara äter, utan det kräver ett tillbehör.

Cif Power & Shine Jag gillar idén att det ska vara enkelt och att det ska gå snabbt att städa en snabb städ (för då blir det också lättare att göra det typ jämt) och då är dessa våtservetter rätt bra faktiskt.

Dax Alkogel Pear & Lily En handdesinfektion med en väldigt trevlig doft. Visst spåret av alkoholen finns ju kvar så klart, men den blandas av den friska doften av päron och lilja.

Oatly natural energy Om man gillar havredrycker, så kommer man gilla även denna med smak av jordgubb/fläder.

Haribo Chat Zourr, som är den godisen med minst surhetsgrad av de nya påsarna (Flower och Dino).

Boxens överraskning
Att Signe gillade havredrycken, hon som varken gillar jordgubb eller fläder! Helge älskade denna dryck också! Och att Granola är gott! Inte alls som müsli!

Boxens godaste
Barnen tyckte så klart godiset var det godast (vilken överraskning! 😉 ) Och jag blev glatt överraskad av Granolan!

Boxens besvikelse
Crostini med råg och smak av chili var tyvärr inget som föll oss i smaken.

Något jag rekommenderar
Dax Alcogel i väskan till alla sommarutflykter och offentliga toalettbesök. Jag ska packa med mig min till utlandssemestern!!

Det är väldigt roligt att få hem en låda med nya produkter för att testa först av alla! Om du också är sugen på att testa nya produkter, gå in HÄR för att registrera dig!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.