Mammalinda

Ett spännande paket!

Dagens förmiddag spenderades på Svenska kyrkans öppna förskola. Barnen älskar verkligen att åka dit. När jag är där springer jag mest efter Helge. Det känns som om det behövs, för ibland lyckas han klättra upp på rätt höga höjder och han är inte alltid så rädd av sig. Så det är bara för mig att vara ett plåster för att undvika olyckor. Helge har många favoriter där och en av dem är akvariet som de har satt på Helgehöjd så att han kan titta på alla fina fiskar. Viola satt nästan hela stunden och pysslade med en snäll fröken där. Eller egentligen målade hon mest. Tre superfina teckningar som hon skulle ge till sina syskon när de kom hem från skolan. Hon berättade också att hon nästan gång vi åker dit skulle måla en till mig och pappa, för det hann hon inte idag. Så gulligt av henne! 

Vi hämtade ut ett paket till Helge och han såg helt otrolig nöjd ut där på paketet. Det är ett väldigt spännande och fint paket som kommer från ABC leksaker och han kommer verkligen gilla det som är i. Det är något superfint som jag har vunnit tack vare en bild på Instagram som jag har lagt ut. Jag älskar verkligen deras ”varnings”text! Och det passar verkligen till denna vinst! Massor med lek finns i paketet!

Här är bilden som jag vann med. 🙂


Tack snälla ABC leksaker för den fina vinsten! Den är verkligen helt underbar! Imorgon kommer jag avslöja vad som fanns i paketet och visa hur fin den är!

Nu är det dags för mig att planera morgondagens avslutning på familjegymnastiken! Tänk så fort en termin går!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  När var det ni skulle åka på semester??? hade gärna hängt på! älskar sol o bad semestrar, skulle kunna åka flera gånger om året om ej varit såå dyrt!!

  1. mammalinda

   Det är väldigt snart och det börjar nästan bli lite pirrigt och nervöst. Tänk om vi glömmer något! Önskar också vi kunde åka oftare! Det här ju första gång i flyg för oss 🙂
   Kram

   1. Jenny

    Kan förstå det spännande! trevlig resa!✈️ PS.. Finns att köpa där nere om ni glömmer något säkert!