Mammalinda

En riktigt bra affär till slut!

I julas önskade jag mig ett skåp av min man som jag skulle ha bland annat mina pianoböcker i. Men när han tog hem skåpet någon dag innan julafton var det trasigt. Lite retligt var det. Det var först efter att han jobbat med att sätta ihop skåpet som han insåg att det var trasigt. Och så klart fanns det inga fler på lager utan var tvungen att beställas. Så därför blev det inget skåp på julafton.

MEN, eftersom det inte blev något skåp på julafton så fick jag två fina armband också. Så egentligen gjorde det ju inte så mycket att skåpet dröjde!! 
Jag gillar att skåpets sidor är hela (istället för en ram och sedan en tunn skiva) och att listen är rejäl. Och så gillar jag gångjärnen och att hyllplanen är i trä (istället för glas som fanns på andra skåp i affären). Skåpet ser ganska gediget ut, även om det är ett billigare skåp från Jysk. 

Men sen finns det en sak som retar mig!! Ser ni hålet i listen?! Så himla konstigt och galet. Det syns ju till och med när dörren är stängd!! Men man kan inte få allt!! 

Det blev en väldigt sen julklapp som nu till slut står i vardagsrummet (det tog 2 veckor innan skåpet kom till affären och så har vi haft problem med en bil som gjort att vi dröjt med att hämta skåpet). Men eftersom affären hade billigare pris på skåpet nu,  än när vi köpte skåpet, så fick jag dessutom ett presentkort på 600 kr att handla för på Jysk (det var faktiskt kassörskan som tipsade mig om att skåpet skulle bli billigare efter jul och att jag kunde komma in för att få ett presentkort, så himla snällt).

Så ett trasigt skåp vid jul, blev istället ett skåp nu, 2 armband i julas och ett presentkort på 600 kr. Så till slut blev det ju en väldigt bra affär tycker jag! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.