Gissa om jag var snabb ut i köket!! – Mammalinda

Mammalinda

Gissa om jag var snabb ut i köket!!

Vilken tur för mig att jag har två små hjälpredor i mitt hem! Fast ibland blir det liiite för mycket hjälp! Som idag när Viola kommer glatt springande till mig i vardagsrummet och berättar att hon hjälpt Helge.

-Så bra, svarar jag utan att egentligen veta vad jag svarar på.

Hon fortsätter lika glatt

-Jaa, det blev massor med bubblor. Han blev jätteglad!

Nu börjar jag bli misstänksam…

-Öh, vad?! Bubblor?!

Viola lägger huvudet på sned och förklarar lugnt

-Men mamma, Helge diskar i köket och behövde massor med bubblor! Visst är han jätteduktig!

Gissa om jag var snabb ut i köket!! Det var lite oklart vem av dem som flyttat pallen till diskhon, men han hade så klart fått hjälp med både att sätta på vatten, diskborste och så diskmedlet. Sååå snällt av Viola!!

OM han var nöjd!! Diska, precis som de stora!! Lille gullungen!!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.