När man möter det vilda – Mammalinda

Mammalinda

När man möter det vilda

Idag har vi haft en härlig dag i badhuset. Egentligen är rätt galet att gå och vänta i flera månader på att snön ska komma och så när den äntligen kommer så åker vi till badhuset och badar!! Men det var lovat. Och har man lovat så är det det som gäller!!

Helge fick prova att sitta i mitt knä när vi åkte rörrutschkana och SOM han gillade det. Det gick ju inte så fort så klart. Bara lite lagom. Han ville åka igen och igen. När de andra barnen hoppade i hopptornet så satt jag och Helge med en handduk och värmde oss. Och så klappade vi i händer när de andra barnen var duktiga och hoppade i vattnet. Det blir lite kallt för Helge efter en stund eftersom han inte rör sig så mycket i vattnet. Men handduk ibland eller bubbelpool och sedan är det bra igen.

När vi åkte på vår lilla väg på väg till badhuset fick vi idag stanna bilen för ett VILDSVIN. Vi har aldrig sett ett levande vildsvin förut och idag stod den straxt framför bilen. Det är alltid lika spännande när man möter det vilda så där nära inpå. Jag försökte så klart fota den. Fotonörd som jag är. Men vildsvinet var ju mycket snabbare än mig. Trots att den stod och tittade på oss en stund innan den snabbt försvann in i skogen, så hann jag i alla fall inte fånga den på bild. Typiskt!

Imorgon är det snölek som gäller!! Hoppas att vintern stannar LÄNGE till!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.