Mellandagsrea – Mammalinda

Mammalinda

Mellandagsrea

Idag var jag inne på stan en stund med min stora tjej Ethel och Signe för att kolla på reor. Ethel fick också ett presentkort i julklapp och ville handla upp det. Det var inte alls mycket folk på stan faktiskt. Jag blev lite förvånad.

Jag gillar verkligen Åhléns och deras fina barnkläder!! Speciellt deras kläder för små pojkar! Jag hittade en hel del kläder till Helge. Byxor i storlek 62/68 (4-6 månader) och tröjor i stl 86 (1½ år som är hans ålder). Och så hittade jag en overall som är perfekt att ha när han ska sova i vagnen. Det är så svårt med storlekar till Helge, så jag har inte orkat köpa någon passande vinteroverall till honom (jag har både skal och fodrad regnoverall som sitter bra så han har kläder men just fleece eller vinteroverall har jag inte). Idag chansade jag på en overall i storlek 62/68. Den såg sååå liten ut, så jag trodde inte att det skulle funka. Men faktiskt satt den jättebra på honom. Det kommer bli svårare och svårare att hitta bra kläder till honom. Men än så länge funkar det. Hans armar och ben är ju väldigt korta, men hans mage/överkropp är bara lite mindre. Någon gång får jag nog börja sy själv, men jag är inte så duktig på det där. Så jag skjuter på det så länge det går… Och t-shirtar och byxor för små barn funkar ju hur bra som helst det också… Än så länge…
 Vantarna var inte på rea, men passade väldigt bra till.

Det är roligt med rea!!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. mammalinda

      Tittade in på ditt Instagram och du har helt underbara kläder! Färgglada och lekfulla! Så duktig du är! Eftersom Helge är kortväxt har han olika storlekar på över och underdel och egentligen olika stl på armar och mage. Hittade just nu inget som funkar men det var väldigt fina kläder. Särskilt lejontyget. Det var galet sött! Kram