Den nya åkpåsen – Mammalinda

Mammalinda

Den nya åkpåsen

Helge fick en ny underbart fin och mysig åkpåse i julklapp som vi testade för första gången idag. Den här julklappen har jag längtat efter länge. Faktiskt ringde jag till Mattias när han var på jobbet flera dagar innan jul och försökte övertala honom om att Helge hade ALLDELES för många julklappar och att jag borde öppna det här paketet innan. Jag ville inte vänta längre!! Men Mattias tyckte det var en dålig idé. Så Helge fick sin åkpåse i julklapp istället. Och idag kom den underbara snön och vi premiäranvände den fina åkpåsen. Den fina åkpåsen kommer från Bjällra of Sweden och är beställd från Annas Babyshop. Jag är så himla nöjd! Den är verkligen jättefin! Och framförallt var den så skön och varm att sova i. Även om det blåste kalla vindar!

Det blåste ruggigt kallt men Helge hade det så varmt och skönt därnere i sin åkpåse. Han såg så nöjd ut!
Vid fotändan av åkpåsen finns det ett snyggt guldigt Bjällra of Sweden -tryck
Den varma och gosiga fuskpälsen är så fin och hindrar den värsta blåsten från att nå min sovande Helge.

  Och som pricken över i:et så är det så klart gulddragkedja! Så snyggt och lyxigt!

Jag hoppas att vi kommer ha fler kalla dagar så att Helge kan mysa vidare i sin nya åkpåse!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.