Hemmets magiska kraft – Mammalinda

Mammalinda

Hemmets magiska kraft

Idag har vi väntat hela dagen på att läkaren skulle skriva ut oss. Så skönt att få åka hem! Visserligen har de tagit hand om oss på bästa sätt på sjukhuset, men hemma är alltid hemma! Strax efter klockan sex var vi äntligen hemma.

Och så härligt det var att se Helge komma hem. Inga elaka sjuksystrar som gör hemska saker som han behövde vara rädd för. Utan bara hemma med busiga syskon och trygghet och värme! Han startade med att göra ett busryck i vår stora säng och helt plötsligt så satte han sig upp. Detta har han kämpat med men inte alls lyckats med efter operationen. Han har inte ens orkat lyfta huvudet när han har legat på mage. Eller orkat, det kan ju bero på att det gör fruktansvärt ont också (även om han får smärtlindring). Men hemma så satte han sig upp flera gånger och rullade runt och busade. Han såg helnöjd ut med att göra sina bus i sängen. Det är en av hans favoriter, att slänga sig och busa i sängen. Fast idag var han lite lugnare. Men ändå, väldigt livlig och pigg om man jämför hur han var på sjukhuset timmen innan vi åkte hem. Det behövdes bara komma hem. Hemmets magiska kraft! Och så glad man blir som mamma över att se förvandlingen. Det lyste trygghet i ögonen!

Så härligt att vara hemma!!

Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.