Besök på sjukhuset – Mammalinda

Mammalinda

Besök på sjukhuset

Nu på eftermiddagen fick vi efterlängtat besök här på sjukhuset. Det var så underbart att träffa alla barnen, och de fick många kramar av mig! Fast de hade inte tid med jättemånga kramar från mig för Helge var ett stort dragplåster och de ville gulla med honom!!  

Innan barnen kom var Helge så trött så och orkade inte flytta eller lyfta huvudet något. Men när syskonen kom ville han till och med sitta upp en stund för att se vad de lekte med. Syskonen fick till och med ett leende från honom. Syskon verkar vara den bästa medicinen 🙂 När alla åkte hem somnade han väldigt snabbt. Man blir trött av att titta på lek! Det är mycket vila som gäller!!

Nu ska jag lägga mig jag också. Det blev inte mycket sömn förra natten i fotöljen och man vet aldrig hur denna natt blir…

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.