Träff av läkare – Mammalinda

Mammalinda

Träff av läkare

Nu ligger min lille sötnos och snussar alldeles jämte mig. Vi har satt ihop 2 sjukhussängar, så att vi kan kompissova även nu. Han var så trött så efter alla undersökningar, så han somnade mitt i godnatt-samtalet till familjen hemma. 

Och röret i armvecket då?! Ja, sjuksyster har virat bandage runt för att han inte ska kunna dra bort slangen och jag vet inte hur många gånger han har börjat ta bort bandaget. Och så har jag fått sätta tillbaka bandaget. Vips, så försöker han dra av det igen! Busunge! 

  
Mellan undersökningar och träff av läkare har han också hunnit med att busa lite. Det tog inte många minuter efter att vi kom till vårt rum som han hittade larmknappen och larmade. Så nu har sjuksyster visat var jag kan larma av. Hon räknar med att det händer igen… Dessutom hittade han snabbt en sax i en akutvagn som stod parkerad precis vid leksakerna. Och så var det  en syrgastub i korridoren som var svår att låta bli. Och tyngderna för en pojke som hade sina ben i sträck, satte han av som ett skott för att undersöka och dra i (inte alls bra) så fort han såg dem. Det hejdade jag i sista sekunden. Vilken tur!! Hua!  Jag får hålla ögonen öppna hela tiden för annars är min lille buspojk på upptäcksfärd!! 

Nu ska jag gosa och mysa med min goding och ladda inför imorgon!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.