Mammalinda

Värsta festen!

Skoldisco och första skoldiscot för Signe någonsin! Så himla spännande och pirrigt läskigt! Både Alve och Signe har piffat till sig under eftermiddagen! Ethel vill inte gå men hjälpte Alve bli cool och färgglad i håret. Det hände när jag gjorde middag. Hade jag varit med hade jag nog bromsat lite, men de båda tyckte att hela huvudet skulle få ny blå/röd färg. Alve var supernöjd och det är ju det viktigaste. Och visst blev det häftigt!!

 Bråttom iväg! Så mycket nerver och känslor inför något nytt. Så härligt att se deras iver. Man blir faktiskt lite pirrig i magen själv av att se dem.
  Helge stod och vinkade av dem. Han gillar att vinka när någon åker. Ibland börjar han vinka och säga hej då redan när gäster kommer och det kan ju misstolkas 😉 Men han är så ivrig bara. Roligt att vinka hej och hej då. Oftast när vi leker med honom så kommer vi tillbaka sekunden efter och så fortsätter leken. Och den leken är ju bäst!! Hej och hej då. Det kan verkligen hålla på i en evighet 🙂  Så idag på fredagsmyset var det ”bara” 3 barn hemma. Men inte syns det i soffan (golvet, mattan, bordet…) inte. Det ser ut som om vi haft värsta festen (som vanligt).

Nu är det dags för mig och Mattias att mysa i soffan. Utan barn. Fast jag tror att jag städar upp lite först. Det blir lite peeling varning över det hela. Eller kanske bada i ostbågar och jordnötsringar… Jag känner mig inte så sugen på det idag.

Ha en trevlig fredagskväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.