Vart tog ankan vägen? – Mammalinda

Mammalinda

Vart tog ankan vägen?

När Viola tittar på sina ben och utbrister förvånat “men vad är detta??!” det är då man inser hur lite mygg vi verkligen har!! Efter kräftskivan i lördags har Viola lyckats få några när vi lekte Burken i mörkret och Helge har några bulor i pannan och på fötterna efter att ha sovit ute i vagnen. Han reagerar väldigt mycket på myggbett, de blir superstora. Men hemma hos oss blir det sällan några myggbett. Så sällan att Viola 4 år hade glömt bort att de fanns! 

Idag har jag och Viola gjort grahamsfrallor som vi smaskade på när skolbarnen kom hem. 

  
Det var tur att de blev himla goda för på kvällen skulle vi äntligen äta den där gulliga ankan och av 3kg anka blev det bara 2 ynka små filéer!! Helt galet lite kött!! Och tjejerna var inte imponerade av smaken heller. Vi skrattade åt det lilla som kom ut ut den stora ankan och kom fram till att vi inte skulle köpa anka igen. Men man måste ju testa lite nytt ibland!

Brödet däremot ska göras oftare. För något år sedan bakade jag flera gånger i veckan men allt det där tog en paus med Helges graviditet och när han var liten. Men nu känner jag att jag vill baka igen. Så kul för det är rackarns gott med nybakat!!

Kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.