När ankan får vänta… – Mammalinda

Mammalinda

När ankan får vänta…

Efter en hel helg med kräftfiske och kräftskivor var hela huset trött idag morse. Jag var uppe länge, länge innan barnen började vakna. Helge vaknade först av barnen och de andra bara fortsatte sova i en evighet! 

Efter frukosten var de stora fortfarande trötta och hängde framför skärmen, men jag och de små drog iväg på en promenad. Vi hamnade i skogen och hittade en hel del hallon som fortfarande gick att äta. Så det frossade vi på. Mest Helge eftersom Signe inte gillar hallon men plockar massor så gav hon bort allt. Och Viola vill alltid dela med sig. Och det jag plockade gav jag en hel del till Helge med, jag känner att jag inte bara kan frossa i mig allt själv. Men Helge blev nog alldeles full i magen till slut.

   
   
Vi åkte också till stranden också hela familjen för det ville tjejerna. De badade en liten stund men kallt var det!!

Vi hade tänkt äta anka ikväll men den blev aldrig färdig. Till slut blev jag galen av hunger och åkte till stan och köpte pizza. Barnen jublade så klart. De slapp äta av den gulliga stackars ankan! Men de slipper inte imorgon!! Då blir det gullig anka till middag! Skönt att ha middagen klar till imorgon!
Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. mammalinda

      Familjegymnastik är när barn och föräldrar gympar tillsammans i lek och rörelse. Det är fokus på barnet så klart men inga föräldrar får sitta ned och titta på utan är delaktiga i det barnet gör.