Vi var helt slut! – Mammalinda

Mammalinda

Vi var helt slut!

Idag har Helge varit sitt vanliga jag. Han fick ju inte så mycket narkos igår, bara så att han skulle sova igenom magnetröntgen och då hämtar man sig snabbt efter. Han var pigg och matglad redan på eftermiddagen igår, så det gick snabbt. Så skönt!! Jag och Mattias däremot var helt slut på kvällen!! Man pustar ut och all spänning släpper och så blir man skittrött! Det var nog många år sedan vi gick och la oss så tidigt som vi gjorde igår.

Idag har jag, Viola och Helge varit på öppna förskolan. Första gången efter sommarlovet. Viola har längtat och längtat! Hon tycker ju att skolbarnen började för längesedan. Så nu var det äntligen dags! Helge skulle testa att klättra på allt möjligt. En stor träbåt lyckades han klättra in i och upp på hyllor och så träbilen ville han också in i för att kika och snurra på ratten. Så mycket nytt att utforska.

Nu på kvällen sitter jag med planeringen inför morgondagens familjegympa, som jag är ledare på. Planerar sista dagen som vanligt! Men jag har varit ledare i så många år och har många olika program att ta. Eftersom det är delvis en ny grupp, så blir det nog ett program så jag kan känna på gruppen liten. Tror jag. Kanske bäst att sätta igång och bestämma morgondagens program…

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.