En hel del att göra i ordning – Mammalinda

Mammalinda

En hel del att göra i ordning

Jag försöker få i ordning allt inför morgondagens resa. En hel del att få klart. Det blev inte bättre av att jag somnade igår kväll när jag försökte få Helge att somna (jag misstänker faktiskt att jag somnade före Helge). Vaknade halv ett på natten och tyckte att allt var så konstigt mörkt och tyst…

Men när jag håller på att greja hör jag lilla Viola säga stolt “Titta mamma, jag har burit in alltihop!” Åhh, så bra svarar jag och fortsätter med det jag höll på med. Jag tänkte inte på att titta efter vad det var hon hade burit in. Efter en kort stund hör jag “Nämen Helge. Så du GÖR!” och så en hel del fniss efter det. Jag var ju bara tvungen att titta efter vad de höll på med…

Lilla Viola hade varit duktig och burit in en hel kanna med vatten som hon hade ställt på golvet. Och där på golvet var ju också Helge. Och han kunde ju inte låta bli att välta kanna. Så klart.

Så HIMLA mycket vatten!! Det var inte så lätt ska ni veta, att både försöka torka upp vattnet och samtidigt försöka hålla Helge ifrån att slänga sig över vattnet och plaska omkring. Jag var ju tvungen att vrida ur trasan en hel del gånger i kannan och DÅ passade han på. Snabb är han också!! Det var att ta bort Helge, försöka torka supersnabbt och samtidigt hålla i honom, vrida ur supersnabbt och direkt lyfta ur Helge ur vattenpölen (men han var ju tillbaka lika snabbt som jag tog bort honom). Han till och med gled runt (för det blev liksom lite halt), han såg ut lite som en säl som gled runt på is. 🙂 En liten busunge som ÄLSKAR vatten, det är vad han är!! Och gullig också!

Nu ska jag fortsätta det jag höll på med. Sååå himla mycket kvar att packa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.