Han är galen i blåsbubblor!! – Mammalinda

Mammalinda

Han är galen i blåsbubblor!!

Jag, Viola och Helge satt ute i förmiddags och blåste blåsbubblor. Helge verkligen ÄLSKAR blåsbubblor!! Egentligen var Helge alldeles nyvaken och lite trött och gnällig men när Viola började blåsa DÅ blev han pigg på ett ögonblick!!

Han tittade med stora ögon på Viola och följde alla bubblor med blicken. Och när hon fick till många bubblor flaxade han med sina armar av upphetsning och så log han ett STORT leende.

           Justa klubben 😉 😉 Det var faktiskt mitt fel. Jag bad Viola blåsa bubblorna mer mot Helge så att han hann att se dem och detta är vad som hände 😀 😀 Det var inte riktigt SÅÅÅ jag menade…   Men Helge brydde sig inte. Det var nog mest spännande att se bubblor på nära håll. Sekunden efter satt han fortfarande där och väntade på fler bubblor 😀  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.