Mammalinda

Vilken tur att vi inte blåste bort!

Vi gjorde en härlig cykeltur och promenad i blåsten idag. Som det blåser!! Men det regnade eller haglade inte i alla fall, så det är ju bara att vara glad att vi prickade in ”bara” blåsten. Vädret växlar så fort! På bara en halvtimme kan det slå om från sol till hällregn. Så svårt att klä sig rätt då…

Helge var liiiite misstänksam mot all blåst. Ibland tycker han att det är hur spännande som helst, men idag var han inte riktigt lika road. Jag tror att han var lite för trött idag och det är inte riktigt lika lätt att somna när vinden yr i hår och filt…

Som barnen sprang hela tiden! De sprang konstant i typ 1 km och då sprang de ifrån mig och sedan tillbaka typ HELA tiden. Så HUR mycket de VERKLIGEN sprang är ju inte lätt att veta… MINST det dubbla!!! Mina ben blev matta av att jag bara SÅG hur de sprang. Och lilla Viola sprang nog minst lika mycket som alla de andra barnen. Och INGEN ramlade! Rekord! 😀 De lekte någon lek där alla hade magiska krafter och Viola hittade någon tjuv som de skulle ta. Alve hittade inte bara en pinne, utan en PILBÅGE som han sköt med. Dessa pinnar alltså 😀 😀     

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.